Dé specialist in PureTech-motoren

De EB-motor van PSA, beter bekend als PureTech-motor, is in 2013 op de markt gekomen.In 2015 was deze motor “Motor van het jaar”.

Een moderne 3-cilindermotor met een inhoud van 1.2 liter en verkrijgbaar met of zonder turbo en met verschillende vermogen.
De PureTech-motor is beschikbaar als atmosferische versie en de turboversie. Deze moderne mo-toren zijn compacter en lichter in vergelijking met 4-cilindermotoren, maar presteren op hetzelfde niveau.
Een lagere CO2 uitstoot en een lager brandstofverbruik in combinatie met veel rijplezier zijn de sterke eigenschappen van deze motor.

Net als elke moderne motor heeft de PureTech-motor goed onderhoud nodig. Regelmatig olie ver-versen en vooral olie met de juiste specificaties gebruiken. Dit is erg belangrijk voor de levensduur van uw motor. En om de kans op olieverbruik te verminderen. Ook vervuiling van de inlaatkleppen komt voor. Hierdoor vermindert het vermogen van uw motor.

Heeft u last van verminderd vermogen of een hoog olieverbruik? Gaat uw oliedruklampje branden of komt er een metallisch geluid uit uw motor? Neem dan direct contact met ons op voor een juiste diagnose en vakkundig reparatie. Met vooraf een duidelijke prijsopgaaf.

 

De atmosferische versie

De atmosferische versie

De atmosferische versie

De turbo versie


Button om afspraak te maken

Autobedrijf Willem Bakker
Hoofdstraat 133
2171BA Sassenheim
Telefoon: 0252 219 038
E-mail: info@willembakker.nl